ГлавнаяРегистрацияВход К у ш у г у м Вторник, 30.04.2024, 05:09
  Приветствую Вас Гость | RSS

  • "Центр соц.помощи"
  • Расписание электропоездов
  • Товары и услуги

  • Наш опрос
    Что вы ищете на сайте?
    Всего ответов: 39

    Aliexpress
    Объявления
    [18.04.2015][]
    козье молоко (0)
    [04.04.2015][]
    Приглашаем в вокальный коллектив "ЗОЛОТАЯ СТРУНА" всех желающих . для вас: 1. Обучение и занятие вокалом (бесплатное) 2. Участие в концерта (0)

    Афоризмы

    В блоге читают
    [05.11.2010]
    BMX riding (2)
    [05.11.2010]
    mamba Экстрим (1)
    [02.02.2012][Разное]
    о денежной оценке земельного пая (1)

    Активные темы
  • Инструмент (2)
  • Просмотр фильмов (2)
  • Какой антивирус лучше? (3)
  • Можно ли заработать в интернете? (8)
  • Анегдот (6)

  •  
     Главная » 2015 » Март » 6 » Викладачі ЗНУ розповіли кушугумським школярам про університет

    Викладачі ЗНУ розповіли кушугумським школярам про університет
    20:17

    5 березня представники Запорізького національного університету – проректор з наукової роботи Геннадій Васильчук, начальник відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Юлія Паскевська, відповідальний секретар приймальної комісії Дамір Бікулов і завідувач підготовчого відділення Економіко-правничого коледжу ЗНУ Анастасія Дьячек – здійснили профорієнтаційну поїздку до Кушугума. Вони зустрілися з учнями 10-11 класів кушугумського навчально-виховного комплексу «Інтелект». Захід організували за підтримки депутата селищної ради, голови депутатського комітету із законності та соціально-гуманітарних питань Дмитра Майстра.

    На початку зустрічі проректор з наукової роботи Геннадій Васильчук подякував директору школи Тетяні Апостоловій за співпрацю з нашим вишем. Від імені ректорату ЗНУ Геннадій Миколайович привітав старшокласників та нагадав, що незабаром перед ними постане важливий вибір вищого навчального закладу, від якого залежатиме вся їхня подальша доля. Геннадій Васильчук побажав майбутнім абітурієнтам сил і наснаги та запевнив, що Запорізький національний університет завжди готовий підтримати вступників. Зокрема, він наголосив, що у нашому ВНЗ створені всі умови, аби школярі разом зі студентами ЗНУ, під керівництвом наших викладачів, могли брати участь у науково-дослідних проектах.
    Юлія Паскевська у своєму виступі презентувала школярам всі факультети ЗНУ, розповіла про умови вступу та особливості навчання на кожному з них. Також вона нагадала старшокласникам про можливість взяти участь у безкоштовних тренінгах із ЗНО. Такі пробні тестування вже кілька років проходять на базі нашого вишу. Завдяки участі в них вступники зможуть більш точно оцінити свій рівень знань. Також учасники цих тренінгів надалі краще орієнтуватимуться у процедурі проведення сесій зовнішнього незалежного оцінювання й зможуть запобігти стресу під час проходження ЗНО.
    Завідувач підготовчого відділення Економіко-правничого коледжу ЗНУ Анастасія Дьячек детально розповіла присутнім на заході про спеціальності коледжу, про умови навчання в ЕПК та про перспективи, які відкриваються перед його випускниками. Також вона продемонструвала старшокласникам відеоролик про навчання й відпочинок студентів коледжу.
    Крім того, кушугумські школярі переглянули відеоролик, який всебічно презентував наш університет, починаючи від його матеріально-технічної бази і завершуючи перерахуванням унікальних можливостей для самореалізації, які надає виш своїм студентам. Крім того, учасникам зустрічі роздали інформаційні буклети, які містять вичерпні відомості про всі факультети ЗНУ.
    Підбиваючи підсумки участі в цій поїздці, начальник відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування Юлія Паскевська, зокрема, зауважила: «Дуже важливим для діяльності нашого вишу в профорієнтаційній галузі є те, що представники адміністрації Запорізького національного університету особисто беруть участь у цій важливій справі, зустрічаються із потенційними студентами. Цей вектор започатковує новий етап в реалізації профорієнтаційного процесу, який, у свою чергу, сприяє постійному удосконаленню іміджевої політики ЗНУ, позиціонуючи його як провідний виш України». На думку Юлії Анатоліївни, саме така командна робота представників керівництва й науково-викладацького складу нашого університету сприятиме успіху в галузі профорієнтації та подальшому розвитку нашого вишу.

     

    http://sites.znu.edu.ua/



       
      Категория: Школа | Просмотров: 796 | Добавил: DJan | Рейтинг: 5.0/1 |



    Всего комментариев: 0

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
     
     
    Разделы новостей
    Общее [1818]
    Новости произошедшие в поселке, в соседних селах и имеющие отношение к Ресурсу.
    Поселковый Совет [200]
    Новости Поселкового Совета Кушугума
    Школа [145]
    Новости Кушугумской школы 'Интеллект'
    "Червоний Промінь" [88]
    Архив выпусков газеты
    Обращения [319]
    Обращения пользователей к жителям Кушугума и гостям поселка.
    Вакансии [37]
    Работа в поселках
    О наших маршрутках [57]
    Запорожье-Балабино-Кушугум-Малокатериновка

    Форма входа


    Мини-чат

    Новые фото

    Последние комментарии
    то скорее наши зашифрованные туда заходили....)))))


    Я написала комментарий об этой  "беспомощной старушке", но он исчез. К моему, большому, со



    И кстати на земле валялись кабеля Линета а не электросети...

    Ну зачем писать непроверенную информацию!!!! Это столб возле моего двора! И горел не фонарь а блок э


    Праздники сегодня

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Реклама

     


    Первый Информационный Ресурс Кушугума 2008 - 2024 ©
    При использовании материала обязательна активная ссылка на www.kuchugum.org.ua !
    Создать бесплатный сайт с uCoz