ГлавнаяРегистрацияВход К у ш у г у м Воскресенье, 28.04.2024, 23:45
  Приветствую Вас Гость | RSS

  • "Центр соц.помощи"
  • Расписание электропоездов
  • Товары и услуги

  • Наш опрос
    Как попали на сайт?
    Всего ответов: 75

    Aliexpress
    Объявления
    [18.04.2015][]
    козье молоко (0)
    [04.04.2015][]
    Приглашаем в вокальный коллектив "ЗОЛОТАЯ СТРУНА" всех желающих . для вас: 1. Обучение и занятие вокалом (бесплатное) 2. Участие в концерта (0)

    Афоризмы

    В блоге читают
    [02.02.2012][Разное]
    о денежной оценке земельного пая (1)
    [29.02.2012]["1001 хворь"]
    ВИЧ-инфекция (0)
    [13.01.2012][Разное]
    Отповедь холостяка!! (4)

    Активные темы
  • Инструмент (2)
  • Просмотр фильмов (2)
  • Какой антивирус лучше? (3)
  • Можно ли заработать в интернете? (8)
  • Анегдот (6)

  •  
     Главная » 2012 » Декабрь » 29 » Звіт селищного голови Кушугуму (частина 2)

    Звіт селищного голови Кушугуму (частина 2)
    16:43


    ...


    По Кушугумській селищній раді рахується 220 власників земельних часток (паїв), з яких 200 передали свої земельні частки (паї) в оренду ТОВ НВФ «Агротехнологія» та ТОВ «Александр-Агро», 12 обробляються самостійно.

    Селищна рада спільно з Державною інспекцією з контролю за використанням та охороною земель у Запорізькій області та районною прокуратурою була проведена перевірка земель запасу. На засіданні 29 сесії шостого скликання рішенням №27 від 11.10.2012 року було затверджено «Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель населеного пункту смт Кушугум»

    Відповідно п.п.275.3 розділу ХІІІ «Плата за землю», ст..288 Податкового кодексу України № 2755 – УІ від 02.12.2010 року, на пленарному засіданні 19 сесії селищної ради 6 скликання від 28 грудня 2011року було прийняте рішення «Про внесення змін до договорів оренди на землі не сільськогосподарського призначення» всім суб’єктам господарювання. Всім суб’єкти підприємницької діяльності були письмово попереджені про необхідність приведення договорів оренди землі у відповідність до чинного податкового та бюджетного законодавства, проте певна кількість підприємців відмовилася внести зміни до договорів оренди землі.

    Рішенням 19 сесії 6 скликання за №16 від 28.12.2011 року було затверджено «Положення про оренду земельних ділянок у смт. Кушугум на 2012 рік» та рішенням 26 сесії шостого скликання за № 5 від 01.05.2012 року було затверджено положення «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди даного квадратного метра загальної площі нерухомого майна на території Кушугумської селищної ради на 2013 рік».

    На сьогоднішній день селищною радою ще не зроблено розмежування земель державної та комунальної власності, а також винесення та встановлення меж населеного пункту в натурі (вартість робіт – 100 тис. грн.) в зв’язку з відсутністю коштів.

    На даний час зроблена технічна документація на земельні ділянки під нерухоме майно: дитячий садок, селищна рада, поліклініка. Одержали державний акт на постійне користування земельною ділянкою на дитячий садок.

    На військовому обліку в селищній раді нараховується 1602 військовозобов’язаних і призовників.

    Військовий облік ведеться згідно інструкції з організації ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах, організаціях і навчальних закладах.

    Військово-обліковий стіл працює за планами роботи складеними на рік та на кожний місяць окремо.

    Ведеться картотека карток первинного обліку військовозобов’язаних. Постійно протягом року в картки вносяться зміни та доповнення щодо освіти, місця проживання, роботи, сімейного стану військовозобов’язаних та подаються іменні списки про ці зміни в військовий комісаріат до 5 числа кожного місця.

    Також ведеться книга обліку призовників та книга обліку юнаків 14,15,16 річного віку. По книгах обліку проведено звірку призовників з обліковими даними ОМВК.

    Складено і подано в військовий комісаріат та оформлено особові справи на юнаків 1996 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці.

    На вимогу військового комісаріату оповіщалися військовозобов’язані та призовники про їх прибуття до військового комісаріату.

    Виконуючи повноваження в галузі житлового комунального господарства, побутового торговельного обслуговування громадського харчування, транспорту і зв'язку на території селища Кушугум вирішено питання збирання побутових відходів за рахунок населення. Підписано договір з TOB «Ремондіс». Ведуться роботи по ліквідації несанкціонованих звалищ побутового сміття (силами селищної ради та за підтримки підприємців ліквідовано 5 звалищ), по знищенню бур'янів, по благоустрою селища. Протягом року проводилося спилювання дерев, які висаджені в 1963-1964 роках і знаходяться в аварійному стані. Дрова даних дерев були роздані малозабезпеченим, інвалідам, пенсіонерам, багатодітним сім’ям.

    Селищною радою було розроблено план заходів по організації та проведенню місячника з благоустрою і залучено до виконання робіт із благоустрою жителів селища, юридичних осіб і підприємців.

    Поряд з цим виконкомом селищної ради залучались за погодженням з Запорізьким РВ ГУМВС України у Запорізькій області до виконання робіт з благоустрою селища особи, піддані адміністративному арешту, та особи на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. За звітний період було залучено понад 31 особа.

    Забезпечувалось проведення рейдів по вулицях стосовно будматеріалів, які розміщені на землях загального користування. При цьому не у всіх депутатів ця робота була проведена на належному рівні.

    Протягом 2012 року проводились капітальний та поточні ремонти доріг селища, а саме:

    - капітальний ремонт:вул. Чкалова від буд.№2 до буд. №14 – 4640 кв.м

    - поточний ремонт: вул. Вапняна від буд.№41 до буд №57 –1600 кв.м

    Вул. Миру від буд.№22 до буд. №44 – 2400 кв.м

    Вул. Побєди від буд. №43 до буд. №45 – 2400 кв.м

    Вул. Тельмана від буд.№43 до буд №44 – 800 кв.м

    Вул. Первомайська від буд. №2 до буд. №38 – 2800 кв.м

    Вул. Комсомольська від буд. №24 до буд. №38 – 1200 кв.м

    Вул. Леваневського від буд. №197 до буд. №221 – 2400 кв.м

    Вул. Польова від буд.№2 до буд. №44 – 1600 кв.м

    Вул. Червона від буд. №2 до буд. №53 – 3200 кв.м

    Ліквідовано потенційний аварійно-небезпечний об’єкт – підземна ділянка дощової каналізації по вул. Крупської, прочищено більше 10 м труб та зачищено звалище.

    На сьогоднішній день виготовлена проектно-кошторисна документація на освітлення вулиць селища, яка вже перебуває в Києві. Високими темпами продовжується будівництво поліклініки та завершується реконструкція НВК, відкрито спортивний майданчик. Також виділено 930 тис. грн. на ліквідацію підтоплення по вул. Стадіонна, Партизанська, вже виконано на 90%. 

    На території селищної ради розташований та функціонує Кушугумський навчально-виховний комплекс школа І-ІІІ ступенів - гімназія «Інтелект», в якому навчається 626 учнів, Кушугумський комунальний дошкільний навчальний заклад «Ромашка», в якому перебуває 55 дітей, Кушугумська міська поліклініка, яка обслуговує три найбільші селища району: Кушугум, Балабине та Малокатеринівку, загальною чисельністю 17597 чол., дві бібліотеки (одна з них з розширеною сферою діяльності), три кафе, сім магазинів, двадцять три кіоски, ринковий майданчик, три аптеки, комп'ютерний центр, перукарня та інші.

    Комунальні заклади селища працюють безперебійно. Виконано всі необхідні роботи по підготовці їх до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 року.

    Селищною радою на 25 сесії шостого скликання було затверджене Положення «Про організацію діяльності  СКП «Вічність» в галузі поховання та похоронної справи смт Кушугум Запорізького району Запорізької області». Для даного комунального підприємства придбаний трактор. Трудове хрещення він прийняв на вулиці Клубній, де зачищав дорогу від наслідків великого дощу.

    Згідно ст.8 Закону України «Про місцеве самоврядування» щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян. При виконкомі продовжує працювати комісія по адміністративним правопорушенням. За 2012 рік:

    Отримано протоколів про адмінпорушення     7

    Проведено засідань                                           9

    Складено протоколів засідань адмінкомісії      9

    Накладено адмінстягнень                                  7

    Накладено штрафів                                            4658 грн.

    Сплатили                                                            4658 грн.

    Не сплатили                                                       -

    Скасовано рішенням виконкому                       -

    Скасовано рішенням суду                                 -

    Виконкомом селищної ради також проводиться вчинення нотаріальних дій.

     

    Заробітна плата, відпускні та оздоровчі працівникам бюджетної сфери виплачені в повному обсязі, також було виплачено в розмірі 40% від посадового окладу грошової винагороди педагогічному персоналу. Сплачено за енергоносії та продукти харчування в повному обсязі.

    Селищна рада та її виконавчий комітет співпрацюють з підприємствами, установами та організаціями, приватними підприємцями, політичними партіями, громадськими організаціями та усією громадою селища щодо вирішення проблем територіальної громади. Завдячуючи тісній співпраці було організовано та проведено культурно-масові заходи в селищі: новорічні та різдвяні свята, 9 травня, 21 –а річниця Незалежності України, свято селища.

    При селищній бібліотеці працює жіночій колектив, дитячий вокальний гурт та танцювальний. Своїми виступами вони радують односельців на всіх організованих заходах. На сьогоднішній день подано заявку про надання жіночому хору Статусу народного.

    З нагоди свята Перемоги, ветеранам війни та учасникам бойових дій, що мешкають на території селищної ради, за рахунок спонсорських коштів були вручені продуктові набори.

    З метою відновлення традицій продовжуються проводитися Свято вулиці. Працівники культури готують цікаву пізнавальну та розважальну програму для жителів цих вулиць.

    В цьому році також було організовано та проведено «Свято селища». Кушугумська селищна рада, працівники культури, освіти, охорони здоров'я, приватні підприємці та активні мешканці селища з приводу такого свята підготували розважальну програму для мешканців. Напередодні свята проводився конкурс малюнків на асфальті «Моє селище» та конкурс малюнків «Мій рідний Кушугум» серед вихованців КДНЗ «Ромашка», конкурс творів про рідне селище серед учнів НВК «Інтелект». Нагородження переможців відбулося під час свята.

    Родзинкою свята став подарунок від депутата обласної ради Чухрая О.В. - виступ заслуженої артистки України Інни Гапон, яка подарувала тепло своїх пісень гостям та землякам. А по завершенню свята – дивовижний феєрверк.

    На святкування Дня селища на стадіон завітало чимало односельців та гостей.

    Селищна рада тісно підтримує розвиток духовності в селищі, а саме зв'язок із церквою. Отець Олександр залучається до різноманітних свят: свято Водохреща, 9 Травня та інші. Так 28.09.2012 року був освячений Поклінний Хрест при в’їзді вселище Кушугум.


    kushugumselrada.blogspot.com



       
      Категория: Поселковый Совет | Просмотров: 1375 | Добавил: DJan | Рейтинг: 1.0/1 |



    Всего комментариев: 0

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
     
     
    Разделы новостей
    Общее [1818]
    Новости произошедшие в поселке, в соседних селах и имеющие отношение к Ресурсу.
    Поселковый Совет [200]
    Новости Поселкового Совета Кушугума
    Школа [145]
    Новости Кушугумской школы 'Интеллект'
    "Червоний Промінь" [88]
    Архив выпусков газеты
    Обращения [319]
    Обращения пользователей к жителям Кушугума и гостям поселка.
    Вакансии [37]
    Работа в поселках
    О наших маршрутках [57]
    Запорожье-Балабино-Кушугум-Малокатериновка

    Форма входа


    Мини-чат

    Новые фото

    Последние комментарии
    то скорее наши зашифрованные туда заходили....)))))


    Я написала комментарий об этой  "беспомощной старушке", но он исчез. К моему, большому, со



    И кстати на земле валялись кабеля Линета а не электросети...

    Ну зачем писать непроверенную информацию!!!! Это столб возле моего двора! И горел не фонарь а блок э


    Праздники сегодня

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0


    Реклама

     


    Первый Информационный Ресурс Кушугума 2008 - 2024 ©
    При использовании материала обязательна активная ссылка на www.kuchugum.org.ua !
    Создать бесплатный сайт с uCoz